tiistai 27. joulukuuta 2016

Funchiksen Vanhan vuoden kalenterikierrätys 2016

Talvi- Lumiukko VAPAA

Syksy- Kahvitauko neuletyönlomassa VAPAA

Kevät- Hymyile

Kesä- Ruusunaika

Syyskesä- Jäämeri VAPAA
Talvi/Joulu- Talven ihmemaa VAPAA
Niin se taas Kotilaiskalle kävi kun lapsenakin kun opettaja pyysi piirtämään 3 pikkumiestä metsässä niin oliko niitä peräti neljä ja osa oli naispuolisia. Minä vaan intona rupesin kalenteria silppuumaan enkä huomannu että olis pitäny olla vuodenaikojen mukasii. Sohlo mikä sohlo mut sain mä nyt jollainlailla nää väännettyy niin että on joka vuodenaikaa ja vähän välivuodenaikojaki ja mul jäi viel 6 viimestelemättä ku iski väsy, katotaan taas joku toinen päivä mitä niist tulee

3 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Voi pyhät pieksut, että olet nopee ! Josko ihan lännen nopein. Kiitos kun osallistut. Onhan nuo ihan ruodussa, kaikissa on jokin vuodenaika. Olisin minäkin noissa jo väsynyt, jatka kun jaksat, aikaa on reilusti. Komia kalenteri sulla on ollutkin.

Funchis kirjoitti...

Heips, kivahan se oli, että niistä kauris-korteistani tykkäsit. Vaan eläpä tykkee pahhoo, kun minustakin ne on niin nätit, että meinaan jemmata ja käyttää ne joissain "oikeissa" korteissa ja lähettää vaikka ensi jouluna ihan oikeasti maailmalle. Joten niinpä minäkin olen unohtanut merkitä kortteihini, josko ei ole vapaana, sorry. Vaihdellaan joskus toiste jotain muita kortteja :)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

hih, välivuodenaikoja. :) Ihana olet