lauantai 10. joulukuuta 2016

JOULUNODOTUSHAASTE 9.-10.12.2016

9.12. Kauneimmat joululaulut

10.12. Tonttu vo tulla ikkunan taa
Nyt ne työpaikan pikkujoulut on vietetty ja alan odottaa oikeaa joulua jonka senkin vietän työn merkeissä. Tänä vuonna vietän joulua  perheen parissa 20.-21.12. koska sillon mulla on vapaaata

6 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

No sentään sullakin vähän, ja todella vähän tuota vapaata joulun tienoilla. Ihastelin mun blogissani ed. korttini postauksen vastauksessani, että olet sinä melekone mimmi, ihanainen sellainen !
Mutta nyt olen rustannut eilisen päivän kortin ja blogiini lisännyt. Kohta tulleepi lissääkin. Mukavia kortteja olet sinä itse rakennellut, väriä ja vilkasta menoa niissä on !

Maca kirjoitti...

Minunkin korttini tälle päivälle on tehty.Kolmivuorotyössä ei aina vapaat satu juhlapäiviin, meillä vuoroteltiin.

Sisko kirjoitti...

Vuorokausi vaihtui, nyt sain julkaista jo 11. päivän kortinkin.
Nämä sinun korttisi ovat taas ihan huippuja!

Repolainen kirjoitti...

Mitähän kautta ihanaan blogiisi löysinkään; ei sillä väliä, kiva kn löysin, sillä korttisi ovat aivan huippuihania - niistä sai unettoman aamun iloa kerrakseen. Mielettömän hieno idea tehdä kortteja päivän postista... Haasteeseen en ennätä enää mukaan, kummasti kiireiseltä tuntuu elo ennen joulua, kun ei lomaakaan ole, mutta ihailemassa käyn jatkossakin!
Ihanaa joulunodotusta sinulle!

Armiida kirjoitti...

Todella hienoja kortteja ovat nämä päivän postista tekemäsi. Mukaan haasteeseesi en ole vieläkään ennättänyt, joulukortit ja joulukalentein tekeminen ovat vieneet askartelua aikaani. Jospa saiain aikaan ainakin muutaman tässä ennen joulua. Pitääkin alkaa käymään päivän postit läpi sillä silmällä.

Kotilaiska kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.