maanantai 25. tammikuuta 2016

KOTILAISKAN ATC HAASTE KIERRÄTYSMATSKUSTA 4/1/2016

Meinasin vallan unhottaa julkasta tän kuun viimesen viikon haasteen mut täs se nyt on ja ens kuus hidastetaan vauhtii ja saatteki vaan kaks sanaa per viikko ja neki saatte tietää jo eka päivän kaikki. SEURATKAA BLOGIANI :)


Asun nykyään enimmäkseen Salon suurkaupungissa, sen yhdessä maalaiskirkonkylässä. Salonseudun sanomat julkaisi tänään salonmurre sanastonsa jotka se on kerännyt lukijoilta syksyn aikana. Siitäpä sain idean/ aiheen tän vuoden ATC haasteisiin & vaihtoihin.


Julkaisen joka viikko 7 Salon murresanaa joista voit tehdä joko jokaisesta oman ATC kortin tai vaihtoehtoisesti yhden ATC kortin joka kuvaa kaikkia seitsemää sanaa ja jos kortti viikossakin on sinulle liikaa voit valita yhden lempi sanasi koko kuukauden sanoista ja tehdä siitä ATC kortin.
En kerro mitä sanat kirjakielel tarkottaa ennen kuin vasta kuun lopulla. Teet kortin siis sen mukaan mitä kuvittelet sanan tarkoittavan.
Lisähaasteena on että kortissa/korteissa on jotain sanomalehdestä leikattua
VIIKON 25.-31.1 sanat ovat FLÄKILLINEN=PILKULLIN EN, FORMU=VUOKA, FÄSKYNÄ,=LUUMU FÖÖRLOIKKARI=SOPPAKAUHA,  HANTAAKI=KÄDENSIJA,KOUKKU , HALSTUUKI =KAULALIINAja HANTUUKI=PYYHELIINA
"Fläkilline mekko" Tää kortti on kuva-arkistost eikä se enää ole mulla kun kuvana. Huomen teen lissää kortei tähän haastteesse (jos ehdin ja jaksan)
Lupasin lisää kortteja joten tässä pari
"Halstuuki ja fläkilliset raamit"

"Hantuuki roikkuu hantaakist"

HAUSKOJA JA IDEARIKKAITA ASKARTELUHETKIÄ

4 kommenttia:

Kainis kirjoitti...

Voi että on ihana toi hantuukikortti, jäin oikein tuijottamaan sitä😍

Kainis kirjoitti...

Oliks nää vaihdettavia? Maatuskakortti sulle?

Kainis kirjoitti...

Kyllä voin vaihtaa falskin kortin:)

Kainis kirjoitti...

Kolmos- ja neloskortti julkaistu