sunnuntai 17. tammikuuta 2016

KOTILAISKAN ATC HAASTE & VAIHTO KIERRÄTYSMATSKUSTA 3/1/ 2016 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

Asun nykyään enimmäkseen Salon suurkaupungissa, sen yhdessä maalaiskirkonkylässä. Salonseudun sanomat julkaisi tänään salonmurre sanastonsa jotka se on kerännyt lukijoilta syksyn aikana. Siitäpä sain idean/ aiheen tän vuoden ATC haasteisiin & vaihtoihin.


Julkaisen joka viikko 7 Salon murresanaa joista voit tehdä joko jokaisesta oman ATC kortin tai vaihtoehtoisesti yhden ATC kortin joka kuvaa kaikkia seitsemää sanaa ja jos kortti viikossakin on sinulle liikaa voit valita yhden lempi sanasi koko kuukauden sanoista ja tehdä siitä ATC kortin.
En kerro mitä sanat kirjakielel tarkottaa ennen kuin vasta kuun lopulla. Teet kortin siis sen mukaan mitä kuvittelet sanan tarkoittavan.
Lisähaasteena on että kortissa/korteissa on jotain sanomalehdestä leikattua
VIIKON 18,1.-24.1.2016 SANAT OVAT AVAN, FIIN=HIENO, FILT= HUOPA, FIRRELÄS=VÄHÄN RAOLLAAN ESIM: SIRISTÄÄ SILMIÄ, FLIISU=KAISTALE,FLIK= TYTTÖ ja FLÄK= TAHRA
Täs on nyt sit käytetty kaikkii sanoi yhtee korttii" FIIN  FLIK FILThattu päässäs mekos ruma FLÄK ja simä hiuka FIRRELLÄS Taivast näkyy pien FLIISU.Harakka on jostaa napannu AVAME"
TEHKÄ PERÄS IHA OMALAISENNE KOLLAASI TAI SIT JOKA SANAST OMA KORTTI

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Täällä minun korttini.

Kainis kirjoitti...

Kiitos postista! Kurkkaapa blogiini😀

Kainis kirjoitti...

Ääh, nyt kertasin säännöt. Laitoin just postiin sun kirjeen, mutten tekemääni korttia lähettämistäsi matkuista, vaikka oli valmis. Olinkin aika nopsa, Postauksen poistin. No, lähetän uuden kirjeen:)

Manumiina kirjoitti...

Mun Fiin Flik lähettä sul tervessi Turust!