sunnuntai 13. lokakuuta 2013

OLETKO SINÄ KENTIES 5000 TÄMÄN BLOGIN KATSONUT?

NYT 17.10 KÄVIJÖITÄ OLLUT 4605....maanantai 21.10. 4680 kävijää tähän mennessä.VAIKKA KUMMITUKSET OVATKIN AHKEROINEET JA KYLLÄPÄS VAAN SAANKIN TIETÄÄ KUTKA KUMMITTELEE YHDEN NIMIMERKKI ALKAA F:LLÄ!!!! :).....Torstaina 24.10 2 kuukautta jouluun ja 4720 kävijää klo 12 mennessä ja melkeen kaikki käynnit on yhe ja saman kummituksen edelleen :D
LOKAKUUN 2. KÄVIJÖITÄ 4831KÄÄK! Kävijöitä on ollut tähän mennessä 4936! Loppukiri alkaa NYT!
JA HÄN JOKA KOMMENTOI BLOGISSANI VIIMEISENÄ SILLOIN KUN KÄVIJÖITÄ ON 5000 SAA YLLÄTYSPALKINNON
MUTTA MYÖS KAIKKI JOTKA OSALLISTUVAT VOIMASSA OLEVIIN VAIHTOIHIN TAI HAASTEISIIN (LOKAAKUUN HAASTE & VAIHTO TAI ADVENTTIKALENTERI VAIHTO) SAAVAT PALKINNON KUN ILMOTTAUTUVAT VAIHTOIHIN TAI LINKITTÄVÄT TYÖNSÄ HAASTEEN KOMMENTEIHIN SIIHEN MENNESSÄ KUNNES SALAINEN KÄVIJÄMITTARINI NÄYTTÄÄ 5000
Siis myös he jotka jo ovat osallistuneet lokakuun JA MARRASKUUN haasteeseen & vaihtoon saavat palkinnon ja jos olet osallistunut molempiin ja vielä ilmottaudut adventtikalenterivaihtoonkin saat 3 palkintoa. joten yhden ahkeran ja onnekkaan on mahdollisuus saada 4 palkintoa.
PELKÄSTÄÄN KOMMENTOIMALLA EI SIIS VOI KUN TUURILLA VOITTAA, MUTTA OSALLISTUMALLA HAASTEESEEN JA VAIHTOIHIN VOITTAA AINA.

PALKINTOINA JAAN TEKEMIÄNI ATC KORTTEJA + ihan pieni ommeltu ylläri. JA PÄÄPALKINTO jonka saa 5000.  kävijä ON 8 ATC KORTTIA MAZE- BOOKISSA + vähän isompi ommeltu ylläri.

10 kommenttia:

Kainis kirjoitti...

Onpas runsasta palkitsemista! Mikäköhän luku on menossa?

Manumiina kirjoitti...

Olen ihan unohtanut kiittää syyskuun runohaasteen palkinnosta eli sydämellinen kiitos!
Nyt on haastetta, vaihtoa ja vielä adventtikalenterikin - pitää ihan rauhassa miettiä, ehtiskös mukaan kalenteriin. Ideahan on kerrassaan erinomainen!
Nyt tietysti odotan sitä tuuria!

jipe kirjoitti...

kokeilenpa tuuriani arvonnassasi. Sait varmaankin jo atc:t? Toissapäivänä?

Vilimarika kirjoitti...

Ohoh, joko noin paljon kävijöitä on täällä?! WAUDE! Mahtavaa!

Fufufu-funchis kirjoitti...

Huhuhuuuuuuu, täällä kummitus puhuuuuuu ! Joo, minä luuraan usein sivuillasi ihan asiastakin, mutta välillä - tunnustan - kuljen tästä läpi mm. Vilimarikan blogiin. Katoilen siis blogilistallasi oleviinkin oviin.

Funchis kirjoitti...

Minä täällä taas. Käyn nyt katsomassa, paljonko tulossa mukaan joulukalenteriin. Olisi kiva, mutta kuulosti työläältä. Varsinkin, kun on pihaprojekti, lukukausi, neulevuodenaika ja muitakin kiiruita. Vaikka nyt jos aloittaisi, niin kenties ehtisi, eikä tarvitsisi öitä pakertaa. Mietintään.

Manumiina kirjoitti...

Jospa nyt koittaisin, onko raja jo lähellä???

Anonyymi kirjoitti...

En minä muuten, mutta kun sun blogi on kiinnostava ja täällä useimmiten jotain tapahtuukin. Muualla nyt kovin hiljaista. Sitten minä seuraan haukkana, miten tuon joulukalenterin käy. Ja olethan sinä mun tunnelini joihinkin muihin blogeihin, kiitos siitä. F

Maca kirjoitti...

Vieläkö kerkiää mukaan?

Manumiina kirjoitti...

Vai pitikö tänne kommentoida, joko jo?