sunnuntai 13. lokakuuta 2013

KOTILAISKAN ADVENTTIKALENTERI- VAIHTOON VOI JO ILMOTTAUTUA!!!!

LUULIN JO ETTEN TÄNÄ SYKSYNÄ ENÄÄ JÄRJESTÄKKÄÄN TÄTÄ. EI TUNTUNUT MISTÄÄN TULEVAN INSPIRAATIOTA EIKÄ INNOSTUSTA (vai onks ne sama asia?)
SITTEN SE VAAN YHT ÄKKIÄ ISKI KU SALAMA KIRKKAALTA TAIVAALTA JUUR KU OLIN VAIPUMASSA VUOSISADAN KAAMOSMASENNUKSEEN.

RUNO/MIETELAUSE-ATC ADVENTTIKALENTERI! TIETYSTI, ILMANMUUTA KUN TÄNÄ VUONNA OLLAAN MUUTENKIN RUNOTEEMALLA MENTY.
TÄNÄ VUONNA EI KUITENKAAN PAKATA KORTTEJA VAAN TEHDÄÄN NIISTÄ 2 TAI KOLMI OSAISIA TAI HAITAREITA TMS. NIIN ETTÄ ITSE KORTIN OSA PEITTÄÄ VARSINAISEN "LUUKUN" JOSSA RUNO ON.
 Tein muutaman kortin vinkiksi

2-OSAINEN AVATTAVA KORTTI JOKA ON SULJETTU NAUHALLA KANNESSA PÄIVÄN NUMERO.,SISÄLLÄ VASEMMALLA SIVULLA RUNO

3-OSAINEN VAAKASUORA KORTTI. KIINNITETTY NIITILLÄ JA KUMINAUHALENKILLÄ, PITKÄSTÄ RUNOSTA TEHTY HAITARI JOKA KESKIMMÄISESSÄ ,ATC KOKOISESSA KORTIN OSASSA(runosta kuvassa vain osa näkyvillä)

3- OSAINEN PYSTYSUORA KORTTI. kIINNITETTY PUJOTTAMALLA OIKEANPUOLEINEN "KANSI" VASEMMANPUOLEISEN KANNEN KUKKAAN JOSTA ON VAIN VASEN REUNA LIIMATTU KANTEEN KIINNI, MIETELAUSE KIRJOITETTU VASEMMAN PUOLEISEN "kANNEN" SISÄPUOLELLE
KAIKKI MUUTKIN VARIAATIOT SALLITTUJA KUNHAN LOPPUTULOS ON ATC:N KOKOINEN JA RUNO/ MIETELAUSE ON JOTENKIN PIILOSSA JA PÄIVÄN NUMERO JOSSAIN ESILLÄJA TOINEN MUUTOS ENTISEEN NYT EI VAIHDETAKKAAN PAREITTAIN VAAN KAIKKI LÄHETTÄVÄT MINULLE TEKEMÄNSÄ 24 RUNO/MIETELAUSE ATC:NSÄ+ 2 KPL KIRJEPOSTIMERKKEJÄ JOKO 1. TAI 2. LUOKAN OMAN MIELTYMYKSENSÄ MUKAAN SEKÄ LAPUN JOSSA ON NIMESI JA OSOITTEESI. HUOM! ÄLÄ LÄHETÄ PALAUTUSKIRJEKUORTA.
KIRJEET PITÄÄ POSTITTAA MINULLE VIIMEISTÄÄN TORSTAINA 21.11.2013
JOS SINULLA EI OLE OSOITETTANI SAAT SEN SÄHKÖPOSTITSE KYSYMÄLLÄ EMAIL KOTILAISKA (ÄT) SUOMI24.FI pienillä kirjaimilla ja välit pois
KUN KAIKKI KORTIT OVAT MINULLA JAAN NE NIIN ETTÄ JOKAINEN SAA KAIKKIEN MUIDEN OSALLISTUJIEN KORTTEJA YHTEENSÄ 24. MITÄ USEAMPIA OSALLISTUJIA SEN USEAMPIEN TEKEMIÄ KORTTEJA SAAT. LÄHETÄN NE TEILLE NIIN ETTÄ NE OVAT PERILLÄ PERJANTAINA 29.11.2013 JA VOIT ALKAA AVAILLA "LUUKKUJA" HETI EKANA ADVENTTINA

ILMOTTAUDU ADVENTTIKALENTERIVAIHTOON TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN VIIMEISTÄÄN 15.11.2013 NIIN OSAAN ODOTTAA KORTTEJASI ETKÄ JÄÄ ILMAN OMAA KALENTERIA KUN JAAN KORTIT OSALLISTUJIEN KESKEN.

MIKÄÄN EI OO NIIN KIVA KUN OMA ATC ADVENTTIKALENTERI JOTEN KAIKKI MUKAAN TEKEMÄÄN, MATERIAALINA SAA KÄYTTÄÄ KIERRÄTYSMATSKUA JOTEN RAHAAKIN TARVIIT VAAN LIIMAAN JA POSTIMAKSUIHIN.
MIELIKUVITUSRIKKAITA ASKARTELUHETKIÄ KAIKILLE!

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Minä olisin mielelläni mukana ;))!

Kainis kirjoitti...

Kait mäkin ilmottaudun, koska taitaa olla jo seitsemän korttia valmiina, numeroita vailla tosin.

Vilimarika kirjoitti...

Hauskalta vaikuttaa, mutta minun voimani eivät riitä tällä kertaa näihin isompiin haasteisiin. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan postauksianne tulevasta. :)
Sen verran kuitenkin aiheta voin sivuta, että laitan sinulle joululahjaksi tulemaan yhden tällaisen ideoimasi luukku-kortin. :)

Vilimarika kirjoitti...

On kyllä komia tuo eka kortti, kansi.