tiistai 1. lokakuuta 2013

KOTILAISKAN VAIHTO & HAASTE KIERRÄTYSMATSKUSTA 10/ 2013 LOKOISAA LOKAKUUTA!

KIRPPIKSIÄ KIERRELLESSÄNI LÖYSIN KIRJAN: YSTÄVIENI SYNTYMÄPÄIVÄT JOSSA ON ERI RUNOILIJOIDEN RUNO KUNKIN KUUKAUDEN ALUSSA.
No toki siinä on säe jokaiselle päivällekkin mutta se on nyt sivuseikka

NIIMPÄ HAASTAN TEIDÄT NYT TEKEMÄÄN ATC KORTTEJA NÄIDEN RUNOJEN INSPIROIMANA. INSPIRAATION LÄHTEENÄ/KORTIN AIHEENA VOI KÄYTTÄÄ KOKO RUNOA, YHTÄ SÄETTA TAI VAIN YHTÄ SANAAKIN RUNOSTA..
JA TÄSSÄ LOKAKUUN RUNO

KLIKKAAMALLA KUVAA SAAT SEN SUUREMMAKSI

HAASTEEN AIHE ON SIIS TÄMÄ RUNO TAI SEN OSA

JA EDELLEENKIN KÄYTÄTHÄN MAHDOLLISIMMAN PALJON  KIERRÄTYSMATERIAALEJA KORTTISI TEOSSA MUTTA ILMAN TIUKKAPIPOISUUTTA
"Siel´usva - aaveet mataa veen pintaa himmeää"

"ja puista verta sataa, mi mustaan maahan jää"


NÄMÄ OVAT TÄN KUUN HAASTEEN KORTIT JOTKA ARVON HAASTEESEEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN. TÄSSÄ KUUSSA SIIS KAKSI PALKINTOA JA KAKSI VOITTAJAA
TÄMÄ HAASTE ON VOIMASSA KOKO LOKAKUUN JA LINKITÄ KORTTISI TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN

LOKAKUUN VAIHTO: TEHDÄÄN TUPLAT TUPLAT ELI 2 ERILLAISTA ATC KORTTIA SAMOISTA MATERIAALEISTA  JA 2 SAMANLAISTA ATC KORTTIA ERI MATERIAALEISTA

TOTTA, TÄÄ ON MELKOSEN HAASTEELLINEN TEHTÄVÄ MUTTA NYT JUST ALKAA OLLA SE AIKA VUODESTA KUN PITÄÄ VAIVATA AIVOJAAN ETTEI VAAN ALA KAAMOS MASENTAA JA VARSINKIN PITÄÄ PISTÄÄ KÄDET TÖIHIN IHAN KYYNÄRPÄITÄ MYÖTEN.

KORTIT VAIHDETAAN PARETTAIN TAI JOS ON PARITON MÄÄRÄ OSALLISTUJIA NIIN KIERTOVAIHTONA


 "Keltaiset lehdet 1"                                                                                         "Keltaiset lehdet 2"
NÄMÄ ON MUN TEKEMÄT 2 ERILAISTA SAMOISTA MATERIAALEISTA. MATERIAALIT JOITA NÄIHIN KÄYTIN OVAT LIILA SERVETTI JOSSA PUU+ KELTAISIA LEHTIÄ, MAINOS JOSSA NAINEN HARMAASEEN PUKEUTUNEENA,LEHDESTÄ LEIKATTU KUVA HANHIEN SYYSMUUTOSTA, TUSSEJA, REIJITTÄJÄN "REIKIÄ"

"PUU 1"                                                                                               "PUU2"
NÄITTEN PITÄS SIT OLLA NE SAMANLAISET MUT ERILLAISISTA MATERIAALEISTA JA EKAAN OLEN KÄYTTÄNY SINISTÄ SILKKINAUHAA ORANSSIA SERVETTIÄ JONKA PÄÄLLÄ ON KAHVINPOROJA JA CHILIROUHETTA PUU LEHTINEEN ON ASKARTELUHUOPAA. TOKAAN PUUHUN KÄYTIN SINISTÄ METALLINHOHTOTUSSIA, ORANSSIA KIRJEKUORTA JONKA PÄÄLLÄ ON ROOIBOSTEETÄ, PUUN RUNKO ON AALTOPAHVIA JA LEHDET ASKARTELUPAPERIN TAI KARTONGIN PALOJA.AINOO MIKÄ ON SAMAA MATSKUA ON NOITEN KAHVIN JA TEEN PÄÄLLE LECVITETTY KYNSILAKKA KUN EN LÖYTÄNYT MUUTA MILLÄ OLISI SAANUT PURUT PYSYMÄÄN PAIKOILLAAN. 
EN OIKEEN OO TYYTYVÄINEN NÄIHIN MUTTA NYT VAAN EI IRRONNU PAREMPAA ESIMERKKIÄ. 
-ILMOTTAUDU MUKAAN 13.10.2013 MENNESSÄ  TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHI. JOS MINULLA EI OLE OSOITETTASI LÄHETÄTHÄN SEN MINULLE SÄHKÖPOSTIINI KOTILAISKA ÄT SUOMI 24.FI (PIENILLÄ KIRJAIMILLA KIRJOITETTUNA JA VÄLIT POISTETTUNA)
JAAN VAIHTOPARIT MAANANTAINA 14.10. JA ILMOITAN PARINNE SEKÄ TÄSSÄ BLOGISSA ETTÄ LÄHETÄN TEILLE SÄHKÖPOSTITSE PARINNE NIMEN JA OSOITETIEDOT.

-ODOTAN ETTÄ LAITAT TEKEMIESI JA SAAMIESI KORTTIEN KUVAT  BLOGIISI JA MIELELLÄÄN LINKKI KUVIEN POSTAUKSEEN TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN

VAIHTOON ILMOTTAUTUMIS AIKA ON PÄÄTTYNYT!
iLMOTTAUTUNEITA ON PARITON MÄÄRÄ JOTEN VAIHDAMME KETJUSSA.
:KOTILAISKA lähettääMacalle, MACAlähettää Funchikselle, FUNCHIS lähettää Kainikselle, KAINIS lähettää Maritalle,MARITA lähettää Kotilaiskalle.
OLEN LÄHETTÄNYT KAIKILLE SÄHKÖPOSTIIN SEN HENKILÖN OSOITETIEDOT JOLLE TE KORTTINNE LÄHETÄTTE PAITSI MARITALLE JONKA EMAIL OSOITETTA EN LÖYTÄNYT MUTTA HÄN TIETÄÄ MUUTENKIN OSOITTEENI
LÄHETTÄKÄÄ KORTIT MIELUUSTI NIIN ETTÄ OVAT PERILLÄ TÄMÄN KUUN PUOLELLA
 HYVÄÄ JA SUJUVAA VAIHTOA KAIKILLE!
VAIHDOSSA MARITALTA SAAMANI KORTIT
"Lehdet 2 ja 1" Samoista materiaaleista 2 eilaista korttia
"Lokakuu 1 ja 2" Samanlaiset kortit eri materiaaleista

 Molemmissa pareissa aivan upee idea ja taiten toteutettuja , ihanat kortit, Kiitos Marita!

  ERÄS VINKKASI ETTEI PALKINTO OLE VÄLTTÄMÄTÖN ETTÄ JOS MENISIN VÄLILLÄ AIDAN MATALIMMASTA KOHDASTA YLI, MUTTA.....
EI SE EI KÄY, SE EI KERTAKAIKKIAAN KÄY MUTTA HAASTEEN  PALKINTONA ONKIN KOKO TÄMÄN VUODEN SE KORTTI JONKA MINÄ TEEN TÄHÄN HAASTEESEEN JA SE ARVOTAAN NIIDEN KESKEN JOTKA OSALLISTUVAT HAASTEESEEN KUNKIN KUUKAUDEN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ  JA VAIHDON PALKITONA ON KUUKAUDEN "ROSKAPUSSI" ELI NE JÄMÄT JOTKA MULTA ASKARRELLESSA JÄÄ KUNAKIN KUUKAUTENA (oma lehmä ojassa- näin saan pysymään askartelukammarini siistinä) JA TÄMÄ ARVOTAAN KAIKKIEN VAIHTOON OSALLISTUVIEN KESKEN KUNKIN KUUKAUDEN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ.


HAUSKOJA ASKARTELUHETKIÄ KAIKILLE JA ONNEA ARVONTAAN ! 

12 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Tulen mukaan molempiin.

Funchis kirjoitti...

Minä myös molempiin.

Kainis kirjoitti...

Ihanaa, olen voittanut, kiitos!
Runokorttiin ilmottaudun, vaihtokin kiinnostais:)

Maca kirjoitti...

Täältä löytyy haastekorttini.

Kainis kirjoitti...

Haastekortti valmis!

Funchis kirjoitti...

Runo-osuuden korttini näet tästä. Käytin samoja runokohtia kuin sinäkin, ne olivat ne herkullisimmat. Ja vähän taisin myös plagioida sun materiaalinkäyttöäsi, sehän tuntuu olevan päivän tapa. Sul on tosi aavemaiset, hienot kortit.

Marita kirjoitti...

Osallistun vaihtoon.

Funchis kirjoitti...

Kuule, mulla kun on tuossa päähineessäni aika kireä reunus, niin olen tehnyt kortteja, joista en sitten tiedäkään, että onko ne samasta materiaalista tehdyt erilaiset vai erilaisista tehdyt samanlaiset. Voitko kuvitella !?!? Huoh ! Mutta kesken kortin teon huomaan, etten enää muista, olenko tekemässä erilaisia vai samanlaisia. Aika vekkuli on tämä vaihto-osuus.

Kainis kirjoitti...

Vaihdossakin mukana.

Vilimarika kirjoitti...

Nyt on muuttopuuhat tehty ja paikat sille mallille saatu laitettua, että pystyn taas aloittamaan askartelut. Huh, vihdoinkin!

Mukana siis lokakuun haasteessa.

Aino kirjoitti...

Näillä kahdella kortilla vastaan haasteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdon tulokset osaltani.