maanantai 2. toukokuuta 2016

KOTILAISKAN KIERRÄTYS HAASTE & VAIHTO TOUKOKUU 2016

HUHTIKUUSSA OLI SYNTTÄRIARVONTA JA ATC KORTIN TAUSTAPUOLI LEIMASIMEN VOITTIVAT FUNCHIS; RAIJA ANNIKKI JA ENKULI JA KOMMENTIN LAITTANEIDEN YLLÄTYSPALKINNON SAILA
                                                       ONNEA KAIKILLE VOITTANEILLE!

Asun nykyään enimmäkseen Salon suurkaupungissa, sen yhdessä maalaiskirkonkylässä. Salonseudun sanomat julkaisi tänään salonmurre sanastonsa jotka se on kerännyt lukijoilta syksyn aikana. Siitäpä sain idean/ aiheen tän vuoden ATC haasteisiin & vaihtoihin.


MUUTAN HAASTETTA HELPOMMAKSI NIIN ETTÄ JULKAISENKIN VAIN 8 MURRESANAA/ KUUKAUSI JA joista voit tehdä joko jokaisesta oman ATC kortin tai vaihtoehtoisesti yhden ATC kortin joka kuvaa kaikkia 8 sanaa tai voit valita yhden lempisanan ja tehdä siitä ATC kortin.
En kerro mitä sanat kirjakielel tarkottaa ennen kuin vasta kuun lopulla. Teet kortin siis sen mukaan mitä kuvittelet sanan tarkoittavan.
TOUKOKUUN LISÄHAASTE ON KÄYTÄ JOTAIN VIHREÄÄ

TOUKOKUUN SANAT OVAT:KORSTEENI, KREKSU, KRETLIINI, KRINTTI, KROIKHYTTYNE, KROTTI, KRUMELUURI JA KRUNTTIPULLA
"Tän talon krintis ei oo mittää krumeluurii, mut aikaa komee korrsteeni kuitenki"
"MISTÄS TOI KROIKHYTTYNE TOHO LENS"TOUKOKUUN VAIHTO ON : TUUNATAAN TOISTEMME TOIVOTTOMIA KORTTEJA ELI KAIKILLA VARMAAN ON JOSSAIN LAATIKON PERÄLLÄ IKUISUUS PROJEKTEJA TAI KORTTEJA JOIHIN EI ITSE OLE TYYTYVÄINEN

VALITSE NIISTÄ 3 TOIVOTTOMINTA JA LÄHETÄ NE VAIHTOPARILLESI JA PARISI LÄHETTÄÄ SINULLE HÄNEN 3 TOIVOTTOMINTAAN.

KUN SAAT KORTIT TEHTÄVÄSI ON TEHDÄ SIITÄ VALMIS/TUUNATA SE.
KORTIT JÄÄVÄT SILLE JOLLE NE OLET LÄHETTÄNYT JA SINÄ SAAT PITÄÄ SAAMASI KORTIT KUNHAN LAITAT TUUNAAMASI KORTIT ESILLE BLOGIISI JA LINKKI SIIHEN TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN

IMOTTAUDU VAIHTOON 15.5.2016 MENNESSÄ KOMMENTTEIHIN JA JOS MINULLA EI OLE OSOITETTASI NIIN LAITA SE SÄHKÖPOSTIINI KOTILAISKA (ÄT) SUOMI24.FI PIENILLÄ KIRJAIMILLA KIRJOITETTUNA JA VÄLIT POIS.

JAAN VAIHTOPAREILLE HEIDÄN PARINSA OSOITTEET 16.5.2016 SÄHKÖPOSTITSE TIETENKIN

ODOTAN ETTÄ LAITAT TEKEMIESI JA SAAMIESI KORTTIEN KUVAT  BLOGIISI JA MIELELLÄÄN LINKKI KUVIEN POSTAUKSEEN TÄMÄN  POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN


4 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Tapu, tapu, tapu, tap, tap. Ihanaa Kiitos ! Nuo olivat siis kättentaputusta. Kyllä muuten teilläpäin huastellaan ouvosti. Merkilliset sanat käytössänne. Painelee tästä tekemään tai oikeammin pohtimaan korttivalmisteluitaan.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos,mukava kun Onni potkii.

Funchis kirjoitti...

Täsä näitä krotteja ja krumeluureja nyt sitten tulee. Ehkä eivät ihan osuvia, mutta haastevastaus kuitenkin. Ei sitä aina voi onnistua, eihän !

SailaMaarit kirjoitti...

Kiitos yllätyspalkinnosta!😊