maanantai 2. syyskuuta 2013

KOTILAISKAN VAIHTO & HAASTE KIERRÄTYSMATSKUSTA 9/ 2013 SIRKEÄÄ SYYSKUUTA!


KIRPPIKSIÄ KIERRELLESSÄNI LÖYSIN KIRJAN: YSTÄVIENI SYNTYMÄPÄIVÄT JOSSA ON ERI RUNOILIJOIDEN RUNO KUNKIN KUUKAUDEN ALUSSA.
No toki siinä on säe jokaiselle päivällekkin mutta se on nyt sivuseikka

NIIMPÄ HAASTAN TEIDÄT NYT TEKEMÄÄN ATC KORTTEJA NÄIDEN RUNOJEN INSPIROIMANA. INSPIRAATION LÄHTEENÄ/KORTIN AIHEENA VOI KÄYTTÄÄ KOKO RUNOA, YHTÄ SÄETTA TAI VAIN YHTÄ SANAAKIN RUNOSTA..
JA TÄSSÄ SYYSKUUN RUNO

KLIKKAAMALLA KUVAA SAAT SEN SUUREMMAKSI

HAASTEEN AIHE ON SIIS TÄMÄ RUNO TAI SEN OSA

JA EDELLEENKIN KÄYTÄTHÄN MAHDOLLISIMMAN PALJON  KIERRÄTYSMATERIAALEJA KORTTISI TEOSSA MUTTA ILMAN TIUKKAPIPOISUUTTA

"Syyskuu"
"Kirkumalla etelähän kiitää"


NÄMÄ OVAT TÄN KUUN HAASTEEN KORTIT JOTKA ARVON HAASTEESEEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN. TÄSSÄ KUUSSA SIIS KAKSI PALKINTOA JA KAKSI VOITTAJAA
TÄMÄ HAASTE ON VOIMASSA KOKO SYYSKUUN JA LINKITÄ KORTTISI TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN

SYYSKUUN VAIHTO: HAASTA 3 YSTÄVÄÄSI VAIHTOON
-TEE 3 ATC KORTTIA AIHEELLA SYKSY/SYYSKUU JA LÄHETÄ JOKAISELLE KOLMELLE ITSE VALITSEMALLESI YSTÄVÄLLE YKSI NÄISTÄ KORTEISTA + MATERIAALIT YHTEEN SYKSY AIHEISEEN KORTTIIN (laita myös ATC kokoinen korttipohja joka on mieluusti leikattu esim. muropaketista tms.)
-LAITA MUKAAN KIRJE JOSSA TOIVOT YSTÄVÄSI TEKEVÄN SINULLE NÄISTÄ LÄHETTÄMISTÄSI MATERIAALEISTA SINULLE KORTIN JA LÄHETTÄVÄN SEN SINULLE
-MUISTA LAITTAA OMA OSOITTEESI TAI VAIHTOEHTOISESTI PALAUTUSKUORI MUKAAN + KERROTHAN MISTÄ SAIT IDEAN TÄHÄN YLLÄTYSVAIHTOON ELI TÄMÄN BLOGIN OSOITTEEN (uusiokortitroskista.blogspot.fi ja maininnan syyskuun vaihto)

MALLI KIRJEESTÄ (saa kopioida)
Tämän sinulle tekemäni syksyisen ATC kortin myötä haastan sinut tekemään minulle ATC kortin näistä kirjeen mukana tulleista materiaaleista.
 Löysin tämän haastevaihdon KOTILAISKAN VAIHTO& HAASTE KIERRÄTYSMATSKUSTA-blogista jonka osoite on uusiokortitroskista.blogspot.fi.
Lähetä tekemäsi kortti osoitteeseen Minä Mallikas, Mallikatu 1,00000 Mallikaupunki/ mukana tulleessa palautuskuoressa.
Jos innostuit aiheesta voit itsekkin haastaa 3 ystävääsi tähän haastevaihtoon.Ohjeet löydät uusiokortitroskista.blogspot.fi/ kotilaiskan vaihto&haaste kierrätysmatskusta 9/13 sirkeää syyskuuta!
TERVEISIN :Minä

-ILMOTTAUDU MUKAAN 30.9.2013 MENNESSÄ  TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN NIIN OSALLISTUT KUUKAUDEN ROSKAPUSSIN ARVONTAAN JA VOIN SEURAILLA MITEN VAIHTO SUJUU ja KERRO SAMALLA KETKÄ KOLME HAASTOIT NIIN HEKIN OVAT MUKANA ARVONNASSA

-ODOTAN ETTÄ LAITAT TEKEMIESI JA SAAMIESI KORTTIEN KUVAT  BLOGIISI JA MIELELLÄÄN LINKKI KUVIEN POSTAUKSEEN TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN

VAIHTOON OSALLISTUU: KOTILAISKA,FUNCHIS; MACA; HANNA HELENA; SISKO; MARITA...

  ERÄS VINKKASI ETTEI PALKINTO OLE VÄLTTÄMÄTÖN ETTÄ JOS MENISIN VÄLILLÄ AIDAN MATALIMMASTA KOHDASTA YLI, MUTTA.....
EI SE EI KÄY, SE EI KERTAKAIKKIAAN KÄY MUTTA HAASTEEN  PALKINTONA ONKIN KOKO TÄMÄN VUODEN SE KORTTI JONKA MINÄ TEEN TÄHÄN HAASTEESEEN JA SE ARVOTAAN NIIDEN KESKEN JOTKA OSALLISTUVAT HAASTEESEEN KUNKIN KUUKAUDEN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ  JA VAIHDON PALKITONA ON KUUKAUDEN "ROSKAPUSSI" ELI NE JÄMÄT JOTKA MULTA ASKARRELLESSA JÄÄ KUNAKIN KUUKAUTENA (oma lehmä ojassa- näin saan pysymään askartelukammarini siistinä) JA TÄMÄ ARVOTAAN KAIKKIEN VAIHTOON OSALLISTUVIEN KESKEN KUNKIN KUUKAUDEN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ.


HAUSKOJA ASKARTELUHETKIÄ KAIKILLE JA ONNEA ARVONTAAN ! 

11 kommenttia:

RAIJA ANNIKKI kirjoitti...

Kierrätys kortit ovat blogissani. Kiitos sinulle.

Aino kirjoitti...

Täällä minun korttini. Kiitos haasteesta. Tuo sinun alimmainen korttisi on tosi upea.

Manumiina kirjoitti...

Mukana ollaan!

Marita kirjoitti...

Mukana haasteessa. Osallistun myös vaihtoon.

Funchis kirjoitti...

Syyssurkeus kuvattu kortissani, käy katsomassa. Se on tämä kesälapsen suruaika, syksy. Vaihtoonkin hyppään mukaan pientä sovellusta käyttäen.

Kainis kirjoitti...

Haasteessa mukana.
http://kaunistuu.blogspot.com/2013/09/kotilaiskan-haaste.html

Maca kirjoitti...

Tässä haastekorttini Funchikselta saaduista matskuista.

Hanna Helena kirjoitti...

Syystuulahdus ja kiitos hienosta haasteesta!

Funchis kirjoitti...

Heeeeiiiih ! Sulla ihanalla haastetädillä on aikaa osallistua omaan haasteeseesi vielä 6 päivää (sait kirjeeni ?) ! ! ! Saanpas kerran sinuakin hoputtaa, hih !

Funchis kirjoitti...

No niin, postini nähtyäni perun ed. puheeni. Kiitos kortista, olisin kyllä tyytynyt ihan vain katselemaan sitä blogissasikin. Mutta suurkiitos. Laitan paluupostia piakkoin. En sitten vieläkään päässyt hoputtamaan, pah !

Funchis kirjoitti...

Kotilaiskalta saamani vaihtomateriaali-haasteen kortit ja hänelle tekemäni kortit näkyvät nyt blogissani.