tiistai 15. tammikuuta 2013

EXTRA YSTÄVÄNPÄIVÄ ATC VAIHTO !

Sain taas semmosen idean etten tie mist päi alkasin selostaa että siitä sais jotain selvää.
NO SE IDEA ON TÄLLANEN: ens ilmottaudutaan, 10 nopeinta mahtuu mukaan ja ilmottautumiset tämän postauksen kommentteihin viimestään 21.1.
-Jokanen osallistuja tekee sit 10 Ystävänpäivä aiheista ATC korttia käyttäen materiaalina vain mainoksia tms, kierrätys paperia (tausta saa tietty olla kartonkii ja liimaa, kyniä, leimasimia, stansseja yms, saa käyttää) ja taakse kirjotatte kelle osanottajista kortti on tarkotettu ja hänelle tervehdys (MUISTA LAITTAA MYÖS OMA NIMESI ELI KELTÄ TERVEHDYS ON)ja sen lisäksi voit liittää korttiin pienen pokkuruisen yllätyksen joka voi olla esim. 1 kiiltokuva, tarra, postimerkki,runo,ruokaohje tms saman painoinen juttu, pieniä tarroja tai kiiltokuvia tms. voi olla kaksikin. Kortin ja yllärin voi pakata sellofaani pussiin tai muuhun kevyeen materiaaliin jollei keksi miten muuten liittää yllärin korttiin, mutta mielikuvituksen käyttö on sallittua jopa suotavaa.. Tavoite on että kaikki 10 korttia yllätyksineen + kirjekuori jossa kortit lähetät minulle painais yhteensä 50g jolloin voit lähettää ne 2, luokan halvimmalla merkillä
LISÄKSI :laita kuoreen 1 käyttämätön 2.luokan merkki ja kirjoita oma nimesi ja osoitteesi jollekkin pienelle lapulle tai lähetyskirjekuoreen vasempaan yläkulmaan (jos minulla on jo osoitteesi niin tätäkään ei tarvi)
NÄMÄ 10 NIMETTYÄ ATC KORTTIA, POSTIMERKIN JA OSOITELAPPUSI LÄHETÄT SITTEN MINULLE NIIN ETTÄ PISTÄT SEN POSTILAATIKKOON VIIMEISTÄÄN 8.2.2013.
Kun olen saanut kaikki kuoret lajittelen ne saajilleen ja lähetän ne eteenpäin + liitän mukaan kortin yllätyksineen myös itseltäni.
Näin 10 ystävääni saa mahdollisimman epäkaupallisen ystävänpäiväyllärin eikä kenenkään tarvitse käyttää kuin 2 postimerkkiä vaikka  lähettääkin 10 tervehdystä

ILMOTTAUDU HETI!

MUKANA:1.SILPPUTEHTAAN SISKO 2. TANJA 3. MACA 4,FUNCHIS 5.TARJA O 6.MANUMIINA ELI SANNA7.KAINIS 8.ÄMMI 9.ENKULIN KÄSITYÖT 10 ?+ KOTILAISKA ITE
EPÄTIETOISELLE HÄMEESTÄ JA MUILLEKKIN: JULKAISTAAN KORTIT VASTA 14.2. TAI SEN JÄLKEEN JA JOS ET OLE MUISTANUT/ HUOMANNUT KUVATA KORTTEJASI NIIN NOU HÄTÄ MÄ SKANNAAN KAIKKI ENNEN KU LÄHETÄN ETEENPÄIN NIIN VINKKI VAAN MULLE NI MÄ SIT JULKASEN NE SUN PUOLESTAS

18 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Silpputehdas mukana!

Tanja kirjoitti...

Mukana!

Maca kirjoitti...

Mukana ilman muuta!

Funchis-monisanainen kirjoitti...

Hui, pelottaa tuo 10 kortin teko, kun tietenkin ne pitäis rykäistä het kohta, kärsimätön kun olen. Mutta kai se vaan taas on mukaan lähdettävä, nukutti tai ei, väsytti tai ei, pelotti tai ei ! ON TÄMÄ TAAS NIIN KIVALTA VAIKUTTAVA ! Huomaatko muuten, että aika ison duunin otat tässä ittelleis ? Sanos, mikä mua vaivaa, kun muut vastaa max. kolmisanaisesti ja minä kirjoitan aina tällaisen romaanin puolikkaan ?!?!?

Sisko kirjoitti...

Funchis anna tulla vaan juttua jos on tullakseen. Mielestäni on mukava lukea vähän runsaampaa tekstitystä. Kyllähän sitä tänne mahtuu!

tarja.o kirjoitti...

pitää kait sitä uskaltautua mukaan vaikka vähän hirvittääkin tuo kappalemäärä!! elikkä kysympä vielä... kun sinä kotilaiska puhut omaa murretta ja minä omaa niin,, tarkoititko että 10 korttia ylläreineen jokaiselle osallistujalle omassa pussukassa, postissa sinulle, paluu kuorella ja postimerkillä varustettuna?
Ja funchikselle..rupattele vaan se on mukavaa:))

Vilimarika kirjoitti...

Ihan kivalta vaikuttaa, mutta jätän kuitenkin väliin. En haluaisi lähettää käytettyä merkkiä jokaiselle, kun itse voisin saada käyttämättömiä tilalle ja nyt en tuohon mennessä saa edes rahaa ostaa merkkejä, joten ohitan. Kiva kuitenkin, että pidät yllä pientä puuhaa ihmisille. :)
Varasin Tuhkimo-kortin sinulle.
Laitan piakkoin tulemaan sen, vai haluatko jemmata ja tehdä isomman vaihdon sitten kerralla?

Manumiina kirjoitti...

Pikkasen piti miettiä, että 10 korttia... Tulen mukaan!

Mulla on yksi kirjekuori täynnä vanhaa Ystävänpäivän matskua. Osa on saatua ja osa itse hankittua. Ne ovat vähän niin kuin ylijäämäkamaa. Saanko käyttää myös sitä matskua näissä korteissa?

Kainis kirjoitti...

Tuun mukaan, voisinkohan käyttää omia korttijämiäni? Oikeastaan kymmenisen aloitettua on jo:)

Ämmi kirjoitti...

No iliman muuta mukana.Eihän kymmenen korttia oo homma eikä mikhän.Vastaki Funchis lähetti mulle yhtäsuntoista, joista kaks ois pitäny tehä, no mulla niistä synty seittemän....

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minäkin tulen mukaan jospa löytäisin paljon kuvia kortteihini

Aino kirjoitti...

Kiitos vaan tarjouksesta, kuulostaa mielenkiintoiselta, nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että ei millään ehdi näin nopeassa aikataulussa ja elämäntilanteessa.

Sisko kirjoitti...

Silpputehtaalla kortit valmiina ja vastaanottajat arvottu.
Kuinka menetellään julkaisun kanssa? Joku tietty ajankohta? Julkaisevatko kaikki vasta sitten kun on se kuori tullut jossa on kaikkien kortit? Eikös tämä ole vielä päättämättä?
nimim. Epätietoinen Hämeestä

Sisko kirjoitti...

Lähestyin aihetta niin, että tein kortit, jotka liittyvät ystävyyteen ja helpottaakseni valinnan vaikeutta pidin pikku arvonnan ajatuksella, että jokin muu kuin minä osaa ohjata kortin oikeaan paikkaan.

Sisko kirjoitti...

Kiitos vastauksesta Kotilaiska! 14.2. on hyvä julkaisupäivä. Kortit kuvattu ja pakattu kohta lähtee posti!

Funchis kirjoitti...

Lähtivät. Punnitsin yksittäin kortteja, painoivat pikkulahjoineen 5-8 g/kpl. Joten merkitin paluukuoren vähän reilummin kuin ehdotit. Mutta hyvin olet homman suunnitellut, miettinyt ja laskeskellut. Minä koetin miettiä korttivalinnassa itsekullekin, kukahan se nyt mistäkin tykkäisi.

Kainis kirjoitti...

Tänään on kuori postitettu, ja painoi 57 g, tosin jouduin laittamaan kuoreen sulkijamerkkejä, kun jouduin avaamaan jo suljetun kuoren.

Funchis kirjoitti...

K I I T O S ! Ihana Kotilaiska, kun järjestit näin riemullisen jutun. Olihan peijaiset tänään, kun sai paksun kirjeen, joka suorastaan tursuili toinen toistaan kauniimpia kortteja ja pieniä kivoja lisiä. Jotenkin tuntui, että tekijät olivat tunnistaneet ja siirtäneet kortteihinsa ainakin osittain tykkäyskohteeni. Olipa kiva, minä tykkäsin ihan kuin pieni possunen tästä jutusta. Toivottavasti muutkin !