sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Vaihto & Haaste kierrätysmatskusta 12/12 JOUHEVAA JOULUKUUTA!

JOTKUT NOKKELAT NE ON JO OSALLISTUNEETKIN HAASTEESEEN VAIKKA HAASTAJA NUKKUU VISSIIN TALVIUNTA KUN EI MITÄÄN SAA AIKASEKS TÄNNE BLOGIIN (no ei nuku vaan puurtaa aamusta iltamyöhään työmaalla)

JOULUKUUN HAASTE: TEE JOKA PÄIVÄ JOULUAATTOON ASTI ATC ADVENTTIKALENTERIN LUUKKUUN/LUUKUKSI
-NE JOTKA OSALLISTU VIIMEKUUSSA VAIHTOON TEKEVÄT KORTIN SIITÄ MATSKUSTA JOKA LÖYTYY KUNKIN PÄIVÄN ADVENTTIKALENTERIN LUUKUSTA ELI KUORESTA ELI PUSSUKASTA
                                            JA
-MUUT TEKEE ATC KORTIN PÄIVÄN MAINOKSISTA, IHAN NIISTÄ KUN TIPPUU LOOTASTA KILOKAUPALLA NÄIN JOULUN ALLA VARSINKIN JA JOS HALUU NIIN VOI "MAUSTAA" ELI KORISTELLA NE MUULLA "ROSKALLA". PÄÄASIANA KUITENKIN PÄIVÄN MAINOS JOKA VOI OLLA LEIKATTU MYÖS PÄIVÄN LEHDESTÄ JA JOS NYT SATTUIS ETTEI SE ITELJOONI JONAIN PÄIVÄNÄ YHTÄÄN MAINOSTA LUUKUSTA LYKKÄÄ NIIN SAA KÄYTTÄÄ VANHOJAKIN MAINOKSIA

LUUKKU1 ATC "HÖH! Joko se on joulukuu ja luntakin tulee"
LUUKKU 2 ATC "Tavatonta! Lumentulo senkun jatkuu"
 ADVENTTIKALENTERINI MATERIAALIT  OLEN SAANUT TARJALTA JA TARJA TEKEE JOS TEKEE MUN LÄHETTÄMISTÄNI MATSKUISTA

JOULUKUUN VAIHTO: LÄHETÄ MINULLE ATC KOKOINEN JOULU- TAI UUDENVUODENKORTTI NIIN PALUUPOSTISSA LÄHETÄN SINULLE SAMANMOISEN

NYT OLI AINAKIN VAIHDON OHJE NIIN SIMPPELI ETTEI LUULIS KENENKÄÄN PUDONNEEN KELKASTA VAAN JOS PUTOS NIIN VOI VOI:)

JOS SULLA EI OLE VIELÄ MUN OSOITETTA SAAT SEN KYSYYMÄLLÄ SÄHKÖPOSTITSE
KOTILAISKA (ÄT) SUOMI24.FI PIENELLÄ KIRJOTETTUNA JA VÄLIT POIS

KAIKKIEN OSALLISUJIEN KESKEN ARVON 12 JÄTESÄKKIÄ ELI JÄMÄKUORTA + J-KIRJAIMELLA ALKAVA HERKKU JOKA PUSSIIN

JÄTE ELI JÄMÄ= ASKARTELUMATSKUISTANI TÄHTEEKSI JÄÄNEITÄ PALOJA/OSIA/PÄTKIÄ/KAPPALEITA, SELLAISTA MITÄ ON JÄÄNYT KUN OLEN SIITÄ JO KERRAN TAI PARI JOTAIN TEHNYT, MUKANA VOI OLLA MYÖS "HYLKYTAVARAA" JOSTA EN ITSE KEKSI MITÄ TEHDÄ TAI MITÄ MINULLA ON NIIN PALJON ETTEN KUUNAAN KULLANVALKEENA SAA ITEKSENI KÄYTETTYÄ

jJÄNNITTÄVÄÄ ADVENTTIAIKAA JA JOUTILAITA JOULUN PYHIÄ JOKAISELLE!


14 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

SÄ OOT IIIIIIK IIIIHANA ! Jo minä pelkäsin eilisen ja tän päivän, ettei joulukuuta tulekaan - siis sun haastettais. Vaan tulipa. Söpöt kortit olet tehnyt ja tontun herätellyt, raukka noin uninen vieläkin. Kyllä mun nyt täytyy vielä noita mainoslehtikorttejakin kait tehdä, eiks täydykin ? Ja tokihan vaihtoonkin tulen.

Sisko kirjoitti...

Jee! Uusi haaste! Kortti lähtee kun saan sen tehtyä ja täällä siihen ei ehkä kauaa mene=o)
Kalenterin kortit ovat valmiina ja kuvattu ja siirretty tietokoneelle. Jouluaattoa pitää vielä viilata ja siinä se sitten on.
Sulla on täällä hieno kalenterin aloitus. Mietin, että olisiko muille kun ihan meille mukanaoleville hydyksi laittaa sun sivulle linkin blokeihin joissa näitä kortteja on? Vai onko liikaa vaivaa?

Kainis kirjoitti...

Sormet jo syyhyää askartelemaan ja tanssia katselen. Mainoksia osaan jo katsella askartelijan silmällä. Kakkupaperimaista mainosta jo ihailin ja eikös se löytynytkin yhdestä kortistasi.

tarja.o kirjoitti...

no jo minä ajattelinkin, että onkos se kotilaiska ihan talviunille mennyt vaan ei kun rinsessan unia vedellyt:) tosi mukavat nimet olit korteille antanut:)) ja minulta ne jäi hökäleeltä mainittematta, pitänee korjata asia!

Kainis kirjoitti...

Tein kortit. Ai nimet, enpä huomannut minäkään. Mietintämyssy yöksi päähän?

Vilimarika kirjoitti...

Täällä on joulukalenteriin tekastu kaiken aikaa niitä atc-kortteja Macan matskuista, mutta jätän väliin mainospostit ja muut askartelut, koska ei vaan jaksa ja jouda kaikkea puuhaamaan. Niin on paljon tehtävää muutenkin, eikä voimia riitä kaikkeen.

Lämpöä ja myötätuulta!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Äh, kiireessä luettuna sana jäi lukematta... MUUT! siis joo... Luukkuja tehty alusta asti. :D

Anonyymi kirjoitti...

osallistun nyt joulu atc- vaihtoosi, mutta kalenterin jätän väliin, koska blogissani menee teiltä atc- kavereilta saamani luukut aattoon asti:))

RAIJA ANNIKKI kirjoitti...

Osallistun tähän eli tein kaksi atc korttia. Olen lomalle lähdösä joten en enenpään kykene. Korttini ovat uusimmasta yhteishyvä ja pirkka lehdestä.Eivät ole kovin jouluisia.Jos haluat niistä jommankumman niin lähetän sinulle.
Kiitos haasteesta ja hyvää joulun aikaa ja taikaa.

Selma kirjoitti...

Oi ei, liian kova urakka nyt juuri tehdä jokapäivälle atc, kun joulukortit vielä hiukka kesken mutta, ehkä jonkun kerkiän. Tämä syksy on vaan (jostain syystä) niin kiireistä. Joulun jälkeen helpottaa, toivottavasti. Ethän pahastu? Mukavaa joulupuuhastelua kuitenkin sinulle :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi.Olet mahtava.palailen haasteisiin joulun jälkeen.Hyvää itsepäisyyspäivää nyt aluksi.Mukavia talvisia päiviä.

Vilimarika kirjoitti...

Huomenta! tontut herättivät häärinnöillään minut jo ennen kukon kiekaisua, mutta onneksi sain vielä unesta kiinni.
Kupponen kahvia nassussa, toista lähden kohta hakemaan. Luumujogurtti odottelee vuoroaan.
Tulin tarkistamaan sellaista asiaa, kun olen sulle laittamassa joulukorttia, että oliko täällä haasteessakin se korttiasia? Ja olihan se. Kerron nyt kuitenkin sen, että tarkoitukseni on alusta asti ollut laittaa sinulle joulupostia, joten kun sen saat perille, se on sinulle ihan oikeasti tarkoitettu, sydämellä, eikä varsinaisesti vaihdon takia. Jos haluat laittaa kortin minullepäin, niin laita, mutta se muu, mitä kuoressani on, ei velvoita sinulta samaan.
Mutta koska tämä suunnitelma meni niinyksiin vaihtosi kanssa, niin mukana olen sitten siinäkin.
Naurattaa vielä tuo aiempi sekoiluni, kun mullahan alkanut keskittymiskyky herpaantua. (Johtuu uusista lääkkeistä ja kipujen lisääntymisestä)Olin ymmärtänyt, että pitää tehdä vielä mainoskorttejakin joulukalenterin lisäksi. arvaappa olisko sit ollut urakka saattaa joka päivä loppuun tuo minun kalenteri, kun nyt jo tupaten täynnä kaikkea ja vie tosi paljon aikaa tehdä se. :D Että sitten kun tajusin, ettei se niin mennytkään, taakka putosi sydämeltäni ja omaltatunnoltani tuska siitä, etten osallistuisi haasteeseesi. :D ai kamala... Oon mä vaan välillä ihan pöljä!

Halitsuippa ja moikka

Manumiina kirjoitti...

Sinulla on taas kiva haaste! Otin kuitenkin vapauden tehdä siitä oman versioni, sillä joka päivä en pysty tekemään kalenteriluukkua ja ATC-kortin tekeminen vain kulloisenkin päivän mainospostista oli liian haasteellista :)

Funchis kirjoitti...

Ja kas, minusta kun tuntuu, että olen unohtanut sen vaihtojutun. Tai siis sen, että minun piti saada sinulta vaihtari joulu- tai uudenvuodenkortti. No, olinhan minä sen saanut ja nyt se on laitettu näkyvillekin. Tai siis ainakin luulen, että se on se vaihtarisi. Kiitos.